Cine suntem?

Despre noi

VIVINET

Agentia VIVINET a luat nastere prin 2008 pe vremea cand fondatorul companiei a inceput sa cocheteze cu lumea online. Totul a pornit de la pasiunea acestuia pentru mediul online iar viziunea avuta a fost aceea de a crea o agentie care sa ofere o gama completa de servicii pentru clientii ce activeaza in mediul online.
VIVINET isi doreste sa ofere clientilor servicii de calitate, cu rezultate foarte bune la un pret cat mai competitiv. De asemenea misiunea companiei este aceea de a ajuta firmele mici si medii in a-si creste business-ul, astfel incat VIVINET sa devina partenerul nelipsit din orice strategie sau plan de dezvoltare.

01.

PASIUNE

Suntem pasionati de ceea ce facem. Lucram cu bucurie la proiectele clientilor nostri. Stim ca pasiunea este factorul ce te ajuta sa fi eficient si sa ai cele mai bune rezultate.

02.

PROFESIONALISM

Lucram cu dedicare si profesionalism pentru fiecare dintre proiectele clientilor. De asemenea suntem atenti ca fiecare dinstre serviciile pe care le oferim, sa fie prestate fara greseala.

03.

PUNCTUALITATE

Ne place sa respectam termenele agreate cu clientii nostri. Stim ca este foarte greu sa agreezi termene scurte si sa le respecti, insa preferam sa alocam mai multe resurse dar clientii nostri sa fie multumiti.